Travel. Fashion. Art. Life.

Trendictive

Trendictive

Emberelkerülő hadművelet 1.0,

avagy tömegmentes helyek applikációba töltve

2015. október 09. - Trendictive

Amikor először megláttam, kénytelen voltam újra végigolvasni- AVOID HUMANS.
Már ekkor megszólalt bennem a kisördög: szeretni fogom ezt az oldalt.
Aztán jött az örömködés.

kép: orlandoweekly.com

Nyitott, pörgős és szociális személyiségnek vallom magam, de nekem is vannak nehéz pillanataim. Főleg hétvégén, mikor az egész heti nyüzsgés levezetéseként jólesne egy tömegmentes hely. De a belvárosban, este kilenc után szinte képtelenség olyan vendéglátó ipari egységet találni, ahol üres hellyel kínálnak.

Az avoidhumans.com weboldal, mint egy isteni szikra eloszlatja tömeget és kinyítja a kapukat az embermentes területekre.
Csak bejelentkezel, és a gps adatok alapján a site máris meghatározza a tartózkodási helyedet és kidobja az összes olyan éttermet, kávézót, kocsmát, parkot, teret, ahol viselkető embermennyiség tartózkodik.


kép: orlandoweekly.com

A helytérkép nyilván nem teljes, de azért, ha vakon indulsz a szombati éjszakába, egészbiztos hasznodra válik. Feltéve, ha nem a legmenőbb szardíniásdoboz-szerű diszkótékába vágysz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trendictive.blog.hu/api/trackback/id/tr77951764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása