Travel. Fashion. Art. Life.

Trendictive

Trendictive

Ronda, de cipő!

Kalandozás a makkos mokaszinek világában

2015. október 20. - Trendictive

Ijeszően lakkozott, magasított gumitalpú lépők, melyek nyilván nem az esztitikai élmény kielégítésére hivatottak.

Rondák, biztos kényelmesek és menők, hisz a legnagyobb divatházak rukkoltak elő velük, így aki igazi fashionista az úgyis vesz magának legalább egyet.
De hiába az egyediség, ezek a topánnak alig nevezhető robosztus kis szörnyek, szerintem még azoknak a nőknek sem állnak jól, akiknek tökéletes lábukat semmi sem ronthatja el. De igen. Ez.

desktop4.jpg

Ez a flamingo színű net-a-porter csoda még a viselhetőbb kategória, bár 42 dolláros ára miatt kicsit veszít a szépségéből.

desktop3.jpg

Erről azonnal Hókuszpók jutott eszembe, ahogy kis piros zokniját belegyűri a fekete rajzolt bakancsába. 65 dollárért már rendelheted is az asos.com-ről, akár halloween-i jelmeznek is jó!

desktop5.jpg

Egy szocialista pártitkár vörös lábbelije - akár egy filmcím is lehetne, melyben a főhős ikonikus kiegészitője ezt a csodás Stories darab. Bizonyára  csillogó fénye miatt 175 dollárt, de a rajta lógó gyönyörű "makkok" mindenért kárpótolnak!
Fehér testvére a Forever21-től már visszafogottabb és mondhatni elegánsabb fazon, de a fröccsöntött gumitalp utánozhatatlan illata, még a monitoron keresztül is belopta magát a szívembe!

desktop6.jpg

És akkor most tessék megkapaszkoni: a ronda, de cipő kategóriában Marni  "virágos"lépője érdemelte ki a dobogó első helyét, hisz cizellált mintái olyan esztétiaki élményt nyújtanak, melyek minden körülmények közt megérnek 650 eurót!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trendictive.blog.hu/api/trackback/id/tr718002369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása