Travel. Fashion. Art. Life.

Trendictive

Trendictive

Amikor tízből egy pszichopata, a többi nyolc meg selejt

Sztereotipikus

2017. május 30. - Trendictive

Párkeresés? Pártalálás? Nézőpont kérdése, de hosszú évek alapos tapasztalatai arra engednek következtetni, hogy erős határozottsággal állíthassam: 10 férfiből csupán 1 esélyes a harmonikus párkapcsolatra.
Miért?
Mutatom!

borito.jpg           Fotó: Tumbr
(Vigyázat: a cikk túlnyomórészt általánosításokban gazdag és erősen sarkított! A a sorok közti igazságra mindenki maga bukkanjon rá - saját felelősségre!)

Mielőtt elkezdenéd keresni, vagy épp rátaláltál, légy résen!
Mert:

Egy pszicopata
Nem, nem a baltás gyilkos,és nem is a békávén utazó bolond, hanem a lassan rádtelepedő, életedet nem kiegészítő, sokkal inkább megkeserítő úriember (se). Jelek vannak, melyeket nem mindig könnyű észrevenni, de, ha már nem látod a barátaidat, a fától az erdőt és apránként elveszted önmagad na az már baj. Kerüld olyan messze, amennyire csak tudod!
tumblr_ojrjb4cfvu1vrco2yo1_500.jpg                          Fotó: Tumbr

Kettő meleg
A feminizmus térhódításával és a metroszexualitás elterjedésével a nemi identitások is gyakran indefiniálhatatlanok, ami nem baj. Csak, ha hetero vagy és egy ember mellett képzeled el az életed , akkor érdemes kiszűrni a biszexuális, szakállas cukroborsókat, akikben bár külsőleg ott nyugszik az ősállat, valódi énjük elbúj a bozót mögé.
kep.jpg                    Fotó: Tumbr
Kettő foglalt
Harminc felett azért már divat a párkapcsolat. Csak sokszor inkább a kényelemről szól, meg a jóleszez-ről, és hiába lenne más, a szokás nagy úr. Persze akad kivétel.
1aa3d6df-8752-430d-9762-be9735822d49-sc_500_375.jpg                          Fotó: Tumbr
Egy lúzer
Rendes állás helyett bolyongás a sötétben, rászorulva anyuékra, gyakran otthon lakik és nem találja önmagát. A szerencsétlen srác a gimiből, akinek felnőttként sem jön össze az élet, de hát ugye segíts magadon Isten is megsegít majd- amit ők gyakran vagy nem tudnak, vagy tudják, de leszarják. Jó nekik a hétvégi házikoszt, ha anyu kitakarít a héten, és Rapidrandira és Tinderre járnak párt találni.
large.gif                           Fotó: Tumbr

Egy, akinél a pénz diktál
Igen pontosan azok a férfiak, akik azt hiszik egy kocsikulccsal és egy menő ügyvédi állással bárkit levehetnek a lábáról. Piszkosul fárasztóak, szar humorral és elképesztően nagy arccal. Jobb nem is szóba állni velük, hiszen úgyis képtelenek felfogni, hogy nem bakjegyekre, hanem társra vágyunk.

tumblr_nn3vmezmou1utyaato1_500.jpg
                    Fotó: Tumbr

Egy zenész/fotós/grafikus/blogger/hipszter/- vagy mindez egyszerre, egy kortárs polihisztor
Na, ők a legrosszabbak. És nem azért mert művészlelkű érzékeny srácok- azzal nem lenne baj, hanem mert képtelenség kiigazodni rajtuk. A zenészek gyakran a foglalt kategóriába tartoznak, de őket ez nem érdekli, a grafikusok egy másik univerzumban élik kreatív világukat, a hipszerektől meg még a hipszerek is falra másznak megjátszott apátiájuk mély gödrében, a fotósokat hasonlóan nem érdekli a hűség, az újságírók, pedig sokszor magasabban szállnak a föld felett, mint illene.
tumblr_static_tumblr_static_640.jpgFotó: Tumbr

Egy, aki tökéles lenne, de
Tombol a szerelem, megvan a kémia, de nem egy felé néztek. Ismerős? Te hétvégén másznád  a hegyeket ő inkább a gép előtt ül. Gyereket szeretnél, ő még rá sem tud gondolni. Csapatnád a technót, ő inkább letölt egy filmet, arról pedig már ne is beszéljünk mi lesz húsz év múlva. Jobb ezeket elengedni, mert 30 felett ember már nem igen változik.
large.jpg                      Fotó: Tumbr

És végül maradt az az egy, az Igazi, az a Rohadt Nagy Ő, aki valahol ott van a világ másik végén, vagy épp a szomszédban, csak nem jársz lakógyűlésre....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trendictive.blog.hu/api/trackback/id/tr912529315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása