Travel. Fashion. Art. Life.

Trendictive

Trendictive

Talpnyalók kedvencei

avagy édés lépés süticipőben

2015. november 01. - Trendictive

Fehér cukormáz, marcipángyöngyök, csepegő csokikrém és az elmaradhatatlan cseresznyeszem, a tejszínhab tetején - ezek az összetevők mint ott díszelegnek Chris Campell cipőtervező különleges topánkáin. Az amerikai dizájner két éve ötlötte ki a süteménnyel egybeolvasztott lábbeliket, és gyorsan megalapította meg saját cipősütödéjét, a Shoe Bakery-t.
kép: shoebakery.com


Nekem először a japán lolita stílus jutott először eszembe erről a giccsparádéról, aztán a meg azok a jellegzetes ételfestékkel színezett lakodalmas sütemények, melyeket bármelyik vidéki cukrászdában azonnal beszerezhetünk. Az esztétikai élményt pedig majdnem minden esetben felülmúlja az utánozhatatlan ízvilág. 
A cipőknél azonban nincs tapasztalatom. Lehet az is, hogy sósak...


kép: shoebakery.com

És hogy mibe kerül, hogy egy csokitortában vonulj végig a körúton? 15 ezer forintért már a tied lehet a cukormázba mártott baleria , de a tejszínhabbal felturbózott piskotás lépőkért már jobban a zsebbe kell nyúlnod: a tölcséres fagyitért például 150 ezret kell kiperkálni.

De mit nekem édes lépők?!
Ha süteményben sem szeretem a gejl dolgokat, a lábamon folyó cukormázért aztán pláne nem fogom csorgatni a  nyálam!




kép:shoebakery.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trendictive.blog.hu/api/trackback/id/tr468041396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása