Travel. Fashion. Art. Life.

Trendictive

Trendictive

Napi dilemma: Miért kell a nylon a szandál alá?

2018. május 09. - Trendictive

Ó-ó.
Lemaradtam valamiről?

Egyszerűen csak kapkodom a  fejem az augusztusi májusban, a vakító napsütésben és a 30 fokban, hogy ahelyett hogy  nők kiélveznék lábujjaik már korai szellőztetést- NYLON HARISNYÁS lábukat bujtatják a szandiba!
Oké, hogy 2018-ban visszajön a 90-es évek, a fekete nyakpánt és a csillámtetoválás után visszasomfordál majd a lábujjgyűrű is ( akkor is ciki volt , mindegy) , de valami totál kieshetett mikor a 2018-as divatelőrejelzéseket böngésztem.

Magam is alig hiszem el, de egy egész Youtube csatorna specializálódik a témára, mely a NÉHIB-hez hasonló horrordallamokkal mutatja be a kemény valóságot, csak itt a  sokdenes lábtakarókkal a  főszerepben.
1.jpgFotó: Tokiyofashsion.com

És nem kell trendinek lenni ehhez, csak igényesnek. A szandálzokni kombó sajnos még az egyediség halványszürke látszatát is felülírja, és nylonharisnyás csillámszandál pont ugyanolyan ciki , mint amikor a zokni-bőrszandálos párosítás bukkan fel - hozzáteszem nemritkán - a négyeshatoson.

Az pedig már csak zárójelben jegyzem meg, hogy  a francia nők nemhogy szandállal, mással sem hordanak SOHA nylonharsinyát. Ők csak tudnak valamit.
Vagy én nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://trendictive.blog.hu/api/trackback/id/tr1513900148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása